Klann Speciální držák vzpěry, VW, 14 mm (waf) 3124479 KL-0050-61

Univerzálně pasuje na VW-Audi, Seat a Škoda, s 14mm (šestihrannými) upevňovacími maticemi na kupolovém ložisku. • Pro profesionální protidržení přídržných matic na kupolovém ložisku • Žádné odtrhávání zalisované pojistné matice • Žádné rozsáhlé vyvrtávání šroubů kupolového ložiska • Také pro těžko dostupné díly

EAN: 4046459159858
Code: KL-0050-61
No.: 3124479
1 314 Kč cena bez DPH
cca 3-9 dní
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Ke stažení

Nepostradatelný nástroj určený k profesionálnímu přidržování matic na držáku vzpěry. Speciální objímka zabraňuje vylomení zalisované matice při odšroubování šroubu na držáku vzpěry, čímž se vyhnete pracnému procesu vrtání šroubu držáku vzpěry z jeho otvoru. Speciální konstrukce objímky a použití dodávaného nástavce umožňují správné uchycení i obtížně přístupných matic. Speciální objímka zabraňuje vylomení zalisované matice při odšroubování šroubu na držáku vzpěry. Vyhnete se tak pracnému procesu vrtání šroubu uchycení vzpěry z jeho vývrtu. Speciální konstrukce objímky a použití dodávaného nástavce umožňují správné uchycení i obtížně přístupných matic.

Vhodné pro:
Univerzální střih. Zvláště vhodné pro VW-Audi, Seat a Škoda, s 3-cestnými šroubovanými kupolovými ložisky s 14 mm / 8-hrannými upevňovacími maticemi.

Hmotnost: 95 g
Číslo dílu: kl-0050-61
Délka: 92 mm
Velikost (waf): 14 mm
Profil: dvouhranný
Pohon: 3/8"
  • Zkušenosti od roku 1992
  • Specializace na profesionální a ruční nářadí
  • GEDORE - STAHLMANN - a další...

Orientujeme se výhradně na firemní klientelu, proto jsou na těchto stránkách všechny ceny uvedeny bez DPH. Dodáváme pouze odběratelům s IČO.

Máte-li zájem o nákup jako soukromá osoba, kontaktujte nás, rádi vám doporučíme některého z našich obchodních partnerů, který prodává naše nářadá v dosahu vašeho bydliště.

Načítám