Klann Sada nářadí pro ložiska kola, mechanická 1998056 KL-0039-0110 K

Univerzálně vhodné. Pro rychlou a profesionální demontáž a montáž ložisek kol. Výhody:• přesné centrování. • žádné poškození ložiska kola, montáž ložiska kola přes vnější kroužek ložiska, montáž náboje kola přes vnitřní kroužek ložiska. • volitelně může být poháněn také hydraulicky (nutné příslušenství). • modulární systém lze rozšířit o řadu KL-0039 (i pro závěsné klouby a tichá ložiska).

EAN: 4046459090380
Code: KL-0039-0110 K
No.: 1998056
21 424 Kč cena bez DPH
cca 3-9 dní
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Ke stažení

Pro rychlou a profesionální demontáž a montáž ložisek kol. Speciální konstrukce přítlačných podložek zajišťuje bezpečné a přesné vystředění při výměně ložisek kol. Při demontáži a montáži ložiska kola je tlak vyvíjen pouze na vnější kroužek ložiska a při montáži náboje kola pouze na vnitřní kroužek ložiska. Tím se zabrání poškození nového ložiska kola. Výsledkem kombinace středicích a přítlačných kroužků jsou přítlačné kusy, které lze přesně přizpůsobit průměru ložiska. V případě velmi těsných nebo zarezlých ložisek kol lze volitelně použít i hydraulický pohon 17 t. Doplněním sady nářadí o další díly řady [1:KL-0039-... ]jako jsou středící a přítlačné kroužky nebo přítlačná / opěrná pouzdra lze nástroj na ložiska kol použít téměř univerzálně, např. i pro výměnu opěrných kloubů nebo tichá ložiska.

Vhodné pro:
Vhodné pro VW-Audi, BMW, Ford, Seat, Škoda, Opel/Vauxhall atd.

Skladování: v kufříku
Šířka: 660 mm
Hloubka: 360 mm
Výška: 210 mm
Hmotnost: 11 kg
pro Ø (min.): 60 mm
pro Ø (max.): 85 mm
Typ pohonu: mechanický
  • Zkušenosti od roku 1992
  • Specializace na profesionální a ruční nářadí
  • GEDORE - STAHLMANN - a další...

Orientujeme se výhradně na firemní klientelu, proto jsou na těchto stránkách všechny ceny uvedeny bez DPH. Dodáváme pouze odběratelům s IČO.

Máte-li zájem o nákup jako soukromá osoba, kontaktujte nás, rádi vám doporučíme některého z našich obchodních partnerů, který prodává naše nářadá v dosahu vašeho bydliště.

Načítám