Klann Sada nářadí pro ložiska kola 1 2842742 KL-0039-8131 E

Univerzálně pasuje např. na VW-Audi, BMW, Ford, Seat, Škoda, Opel atd. • Pro rychlou a bezpečnou demontáž a montáž nábojů kol • Ideální centrování a přesné uchycení • Nedochází k poškození ložiska kola tlakem při demontáži a montáži nasadit přes vnější kroužek ložiska • Při montáži náboje kola je tlak vyvíjen pouze přes vnitřní kroužek ložiska • Jsou zapotřebí další díly pohonu (mechanicky nebo hydraulicky)!

EAN: 4046459136057
Code: KL-0039-8131 E
No.: 2842742
22 738 Kč cena bez DPH
cca 3-9 dní
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Ke stažení

Pro vylisování a zalisování ložisek kol atd. Pěnové vložky řady KL-4999-131.. jsou navrženy tak, aby udržely nástroje řady KL-0039-.. vždy správně uspořádané a dobře chráněné. Moduly lze pohodlně uložit do dílenského vozíku, jako je KL-4999-120, ale také se pohodlně vejdou do robustních stohovatelných plastových úložných kufříků řady KL-4999-139..-Series. Tento důmyslný systém ukládání nástrojů od GEDORE Automotive vám umožní rychle a snadno najít nástroj, který potřebujete, a na první pohled identifikovat chybějící nástroje. Díky tomu mohou být opravy prováděny efektivněji – šetří vám čas i peníze. Pěnové vložky jsou opatřeny speciálně tvarovanými prostory pro nástroje, aby bylo zajištěno, že nástroje jsou bezpečně uloženy a lze je snadno vyjmout a vrátit na místo. Speciální konstrukce přítlačných kotoučů zajišťuje bezpečné a přesné vystředění při výměně ložisek kola, stejně jako to, že při demontáži a montáži ložiska je tlak vyvíjen pouze na vnější kroužek ložiska a při montáži pouze na vnitřní kroužek ložiska. náboj kola. Tím se zabrání poškození nového ložiska kola. Výsledkem kombinace středicích a přítlačných kroužků jsou přítlačné kusy, které lze přesně přizpůsobit průměru ložiska. Může být poháněn mechanicky nebo hydraulicky, proto nejsou potřeba žádné další hnací díly.

Vhodné pro:
Univerzální střih. Vhodné zejména pro VW-Audi, BMW, Ford, Seat, Škoda, Opel/Vauxhall.

Skladování: v pěnové vložce
Šířka: 445 mm
Hloubka: 305 mm
Výška: 120 mm
Hmotnost: 9,1 kg
Verze: základní sada
pro Ø (min.): 60 mm
pro Ø (max.): 96 mm
Typ pohonu: hydraulický, mechanický
  • Zkušenosti od roku 1992
  • Specializace na profesionální a ruční nářadí
  • GEDORE - STAHLMANN - a další...

Orientujeme se výhradně na firemní klientelu, proto jsou na těchto stránkách všechny ceny uvedeny bez DPH. Dodáváme pouze odběratelům s IČO.

Máte-li zájem o nákup jako soukromá osoba, kontaktujte nás, rádi vám doporučíme některého z našich obchodních partnerů, který prodává naše nářadá v dosahu vašeho bydliště.

Načítám