Klann Sada kombinovaných zásuvek alternátoru 3293289 KL-0284-185 E

Univerzálně vhodné pro alternátory osobních a dodávkových automobilů. • Pro povolování, utahování a přidržování přesuvné kladky - Vložky šroubováku a převlečné matice lze podle potřeby kombinovat.

EAN: 4046459175568
Code: KL-0284-185 E
No.: 3293289
6 421 Kč cena bez DPH
cca 3-9 dní
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Ke stažení

Sada nástrčných klíčů na alternátor umožňuje profesionální povolování, utahování a současné protidržení přesuvné kladky na alternátoru. Nezbytné, protože alternátory s volnoběžkou nemohou být drženy proti vnějšku pomocí řemenice pro uvolnění. Speciální vložky šroubováků a převlečné matice lze podle potřeby vzájemně kombinovat. Výsledkem je univerzálně vhodný rozsah pro velké množství alternátorů.

Vhodné pro:
Hodí se univerzálně pro osobní automobily a dodávky, například Audi, Alfa Romeo, BMW, Citroën, Dacia, Ford, Fiat, Mercedes, Mini, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Škoda, Toyota, Volvo, VW atd. Vhodné zejména pro alternátory Hella, Bosch, Lucas, Denso, Valeo, Mahle a mnoho dalších.

úložný prostor: v pěnové vložce
Šířka: 272 mm
Hloubka: 189 mm
Výška: 35 mm
Hmotnost: 1,2 kg
Pohon (hex): 12,0 mm
Pohon (čtvercový): 1/2"
Pohon Převlečná matice: sw 21
  • Zkušenosti od roku 1992
  • Specializace na profesionální a ruční nářadí
  • GEDORE - STAHLMANN - a další...

Orientujeme se výhradně na firemní klientelu, proto jsou na těchto stránkách všechny ceny uvedeny bez DPH. Dodáváme pouze odběratelům s IČO.

Máte-li zájem o nákup jako soukromá osoba, kontaktujte nás, rádi vám doporučíme některého z našich obchodních partnerů, který prodává naše nářadá v dosahu vašeho bydliště.

Načítám