Klann Nástroj na čištění sedla trysky vstřikovače 2917459 KL-0186-50 B

Pasuje univerzálně na všechny dieselové motory s průměrem sedla vstřikovače 17 mm. • Pro rychlé a profesionální čištění sedla vstřikovače • Nutno provést před opětovnou instalací vstřikovače • Přesné vedení čisticího nástroje pro přesné čištění povrchu sedla těsnění

EAN: 4046459142034
Code: KL-0186-50 B
No.: 2917459
4 620 Kč cena bez DPH
cca 3-9 dní
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Ke stažení

Čisticí nástroj umožňuje rychlé a profesionální čištění kuželových sedel trysek vstřikovačů. Nepostradatelný pracovní krok před instalací/reinstalací trysky vstřikovače, aby se zabránilo úniku mezi hlavou válce a tryskou vstřikovače. Odpružená středící kuželová objímka zajišťuje přesné vedení čisticího nástroje ve vrtání trysky vstřikovače a umožňuje tak správné a bezproblémové čištění sedla těsnění. Vyžaduje se například před instalací/zpětnou instalací trysky vstřikovače, aby se zabránilo úniku mezi hlavou válce a tryskou vstřikovače. Speciální hlava výstružníku umožňuje šetrné čištění sedla těsnění vstřikovače a odpružený středící kužel zajišťuje přesné vedení čisticího nástroje ve vrtání vstřikovače.

Vhodné pro:
Pasuje univerzálně na všechny dieselové motory s plochým průměrem sedla vstřikovače 17 mm. Instalováno např. ve VW-Audi, Seat, Škoda, Citroën, BMW, Ford, Landrover, Mazda, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volvo.

Design rukojeti: t-griff
Hmotnost: 550 g
Délka: 238 mm
Průměr: 7,3 mm
Průměr (2): 17 mm
  • Zkušenosti od roku 1992
  • Specializace na profesionální a ruční nářadí
  • GEDORE - STAHLMANN - a další...

Orientujeme se výhradně na firemní klientelu, proto jsou na těchto stránkách všechny ceny uvedeny bez DPH. Dodáváme pouze odběratelům s IČO.

Máte-li zájem o nákup jako soukromá osoba, kontaktujte nás, rádi vám doporučíme některého z našich obchodních partnerů, který prodává naše nářadá v dosahu vašeho bydliště.

Načítám