Klann Sada klíče pro vysílač palivové nádrže 3125580 KL-0120-81 K

Univerzálně vhodný pro zajišťovací kroužky palivové nádrže nebo vysílače nádrže na nákladních vozech Mercedes a mnoha osobních automobilech. • Pro profesionální uvolnění a utažení pojistného kroužku palivové nádrže nebo vysílače nádrže • Pro bezpečnou a nepoškozenou montáž všech běžných pojistných kroužků vysílače nádrže • Adaptéry lze pro úsporu místa namontovat i zevnitř

EAN: 4046459160243
Code: KL-0120-81 K
No.: 3125580
6 484 Kč cena bez DPH
cca 3-9 dní
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Ke stažení

Nepostradatelná sada nářadí pro profesionální povolování a utahování pojistných kroužků snímače paliva na palivových nádržích. Díky nastavitelné konstrukci základního nástroje a univerzálním a specifickým sadám adaptérů dodávaných se sadou lze klíč namontovat tak, aby fungoval prakticky na všech běžných pojistných kroužcích snímače paliva - bezpečně a bez rizika poškození. POZNÁMKA: Adaptéry lze také připevnit k základnímu nástroji zevnitř – ideální, když je nedostatek místa. Díky nastavitelné konstrukci základního nástroje a univerzálním a specifickým sadám adaptérů dodávaných se sadou lze klíč namontovat tak, aby fungoval prakticky na všech běžných pojistných kroužcích snímače paliva - bezpečně a bez rizika poškození. Adaptéry lze také připevnit k základnímu nástroji zevnitř – ideální, když je nedostatek místa.

Vhodné pro:
Univerzálně vhodné pro uzamykací kroužky palivové nádrže nebo vysílače nádrže na osobních vozech jako např. VW-Audi, Seat, Škoda, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Opel, Mini, PSA, Citroen, Peugeot, Renault, Alfa Romeo, Fiat , Volvo, Honda a mnoho dalších. Vhodné také pro pojistné kroužky nádrže močoviny AdBlue® na užitkových vozidlech, jako jsou například Mercedes Actros a Aroc.

Skladování: v kufříku
Šířka: 255 mm
Hloubka: 218 mm
Výška: 72 mm
Hmotnost: 1,6 kg
pro typ motoru: diesel, benzín
Typ motoru: diesel|benzín
Rozsah nastavení: 110 - 180 mm
  • Zkušenosti od roku 1992
  • Specializace na profesionální a ruční nářadí
  • GEDORE - STAHLMANN - a další...

Orientujeme se výhradně na firemní klientelu, proto jsou na těchto stránkách všechny ceny uvedeny bez DPH. Dodáváme pouze odběratelům s IČO.

Máte-li zájem o nákup jako soukromá osoba, kontaktujte nás, rádi vám doporučíme některého z našich obchodních partnerů, který prodává naše nářadá v dosahu vašeho bydliště.

Načítám