Klann Podpůrné zařízení pro motory 2841576 KL-0146-20

Univerzálně vhodný pro podporu motorů automobilů. • Pro jednoduchou a bezpečnou podporu motorů automobilů. • Velké opěrné plochy. • Individuálně nastavitelné. • Jedinečné upevnění nosného zařízení k rámu vozidla. • Volný přístup k motoru shora i zdola. • Napínací háky otočné o 360°.

EAN: 4046459135760
Code: KL-0146-20
No.: 2841576
15 914 Kč cena bez DPH
cca 3-9 dní
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Práce na uchycení motoru na straně rozvodového řemene, například při výměně rozvodového řemene, výměně vodní pumpy atd., je každodenní prací v garáži. Téměř každý mechanik zná z první ruky problémy, které mohou nastat při uvolnění bočního uložení motoru příčně uložených motorů. Zde je použití podpěrného zařízení, motorového jeřábu nebo motorového stojanu nepostradatelné. Taková zařízení však mohou práci ještě ztížit, protože motor již není řádně zajištěn a přístup bude velmi omezený nebo někdy dokonce nemožný. Inovativní zařízení pro podporu motoru KL-0146-20 od GEDORE Automotive nyní nabízí dokonalé řešení těchto problémů. Speciální konstrukce zařízení se sestavou upínacího háku s velkými a individuálně nastavitelnými upínacími háky s širokými nosnými plochami, jedinečným upevňovacím mechanismem umožňujícím upevnění podpěry motoru k rámu vozidla a chytře navrženou sestavou nosné desky s nastavitelným sklonem opěrná podložka (100 mm) zajišťuje bezpečnou a pevnou oporu motoru. To umožňuje mechanikovi pohodlně pracovat na motoru shora i zespodu, s motorem vždy bezpečně podepřeným a zajištěným proti riziku pádu – i při provádění úkonů, jako je otáčení hřídelí motoru, povolování a utahování upevňovacích šroubů atd. Upínací háky jsou otočné o 360° a lze je umístit univerzálně tak, aby vyhovovaly téměř každé šířce vozidla. Jakmile jsou upínací háky zařízení správně umístěny na rámu vozidla, lze je snadno utáhnout a bezpečně připevnit nosnou sestavu k vozidlu. Tím se zabrání tomu, aby nosné zařízení motoru sklouzlo nebo spadlo. Důmyslné zařízení pro podporu motoru KL-0146-20 od GEDORE Automotive vám nabízí maximum bezpečnosti a funkčnosti v kombinaci s širokými možnostmi použití - bez potřeby dalšího příslušenství, jako jsou adaptéry specifické pro vozidlo atd. Díky své speciální konstrukci, individuálně nastavitelné a velkoplošné upínací háky, odpovídajícím způsobem velké opěrné plochy a jedinečné upevnění opěrného zařízení k rámu vozidla je motor fixován a podepřen ve své poloze pomocí 100 mm opěrné desky. To umožňuje mechanikovi volný přístup shora i zespodu a zároveň bezpečně drží motor, i např. při otáčení hřídelí motoru, povolování a utahování upevňovacích šroubů apod. Napínací háky lze otáčet o 360° a lze je umístit univerzálně v závislosti na na vlastnostech vozidla. Poté, co se nosné zařízení nebo napínací háky zaháknou na vozidlo, jsou utaženy na vozidle a na nosném zařízení. Vyklouznutí nebo dokonce sklouznutí z nosného zařízení není proto možné. Nosné zařízení KL-0146-20 nabízí maximální bezpečnost s univerzálním rozsahem použití bez potřeby dalšího příslušenství, jako jsou držáky specifické pro vozidlo atd.



Vhodné pro:

Univerzální uchycení pro podporu motorů osobních automobilů.


Nosnost (max.): 100 - 300 kg
Hmotnost: 16,5 kg
Číslo dílu: kl-0146-20
Délka: 1.100 mm
Montážní Ø: 100mm
Rozsah upínání: 70 mm
Nastavení přítlačného vřetena: 120 mm
Šířka upínacího háku: 50 mm
  • Zkušenosti od roku 1992
  • Specializace na profesionální a ruční nářadí
  • GEDORE - STAHLMANN - a další...

Orientujeme se výhradně na firemní klientelu, proto jsou na těchto stránkách všechny ceny uvedeny bez DPH. Dodáváme pouze odběratelům s IČO.

Máte-li zájem o nákup jako soukromá osoba, kontaktujte nás, rádi vám doporučíme některého z našich obchodních partnerů, který prodává naše nářadá v dosahu vašeho bydliště.

Načítám