Klann Stahovák pro upínací šroub, Audi A4 / VW Passat 1754483 KL-0250-40

Vhodné pro Audi A4 (do roku '00) / přední náprava VW Passat (do roku '05). • Pro vyšroubování horního upínacího šroubu a otočných čepů z čepu řízení • Vhodné pro zavěšení levého i pravého kola • Nedochází k poškození čepů řízení, otočných čepů a nosníku příčného ramene • Vysoká úspora času

EAN: 4046459029861
Code: KL-0250-40
No.: 1754483
12 884 Kč cena bez DPH
cca 3-9 dní
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Ke stažení

Odstranění horního upínacího šroubu a dvou otočných čepů z čepu řízení vždy přinášelo technikům problémy, zejména pokud jsou součásti na svém místě silně zkorodované. Nejen, že obvyklá technika s použitím kladiva, svařovacího hořáku, úhlové brusky a unášeče je časově náročná a namáhavá, ale existuje také riziko poškození čepů řízení, otočných čepů a vzpěr příčných ramen. Vytahovač KL-0250-40 s vlastní přítlačnou jednotkou umožňuje rychlé a profesionální vytažení šestihranného upínacího šroubu a otočných čepů. Nářadí je vhodné pro pravostranné i levé zavěšení kol. Příklad použití: Namontujte nástroj s přítlačnou jednotkou na čep řízení (s vloženým tlakovým driftem I). Zatlačte šestihrannou matici pomocí rázového klíče a zatlačte zpět šestihranný upínací šroub. Proces uvolňování probíhá s loidním hlukem. Vytáhněte šestihranný upínací šroub pomocí přítlačné jednotky ve 3 pracovních stupních. K tomu zasouvejte tlakové drifty II + III jeden po druhém. Šestihranný upínací šroub úplně vytáhněte. V případě, že stále není možné vytáhnout celý šestihranný upínací šroub, použijte k jeho úplnému vylisování doplňkovou sadu tlakového posunu KL-0250-402. Odstraňte šestihrannou matici. Úplně odstraňte tlakový drift, aby byl upínací otvor volný. Pomocí přítlačného vřetena vysuňte oba otočné čepy z upínacího otvoru. Nástroj lze použít pro zavěšení levého i pravého kola. Metoda s kladivem, svařovacím hořákem, úhlovou bruskou a trnem je nejen velmi zdlouhavá a vyčerpávající, ale hrozí zde také riziko poškození čepů řízení, otočných čepů a příčných ramen. Výhody: • Vysoká úspora nákladů. • Vysoká úspora času cca. 2 až 3 hodiny. • Díly nápravy nejsou poškozené.

Vhodné pro:
Vhodné pro Audi A4 (do roku '00) / přední náprava VW Passat (do roku '05). Pro vyjmutí horního otočného čepu lichoběžníkového ramene z upínacího otvoru pro čep kola.

Hmotnost: 2,4 kg
Pohon: 24,0 mm
Verze: levá + pravá
  • Zkušenosti od roku 1992
  • Specializace na profesionální a ruční nářadí
  • GEDORE - STAHLMANN - a další...

Orientujeme se výhradně na firemní klientelu, proto jsou na těchto stránkách všechny ceny uvedeny bez DPH. Dodáváme pouze odběratelům s IČO.

Máte-li zájem o nákup jako soukromá osoba, kontaktujte nás, rádi vám doporučíme některého z našich obchodních partnerů, který prodává naše nářadá v dosahu vašeho bydliště.

Načítám