Klann Nástroj Counter-Holding, nastavitelný 3417468 KL-0282-35 C

Univerzální pro děrovaný rozvodový řemen a ozubená kola rozvodového řetězu, s nebo bez seřízení vačkového hřídele. • Pro uchycení ozubených řemenů a řetězových kol rozvodového řetězu • Pro průměr otvoru od 6,5 mm nebo závit M6 • Plynule nastavitelné pro různé vzdálenosti otvorů • Včetně mnoha výměnných párů šroubů

EAN: 4046459180470
Code: KL-0282-35 C
No.: 3417468
4 598 Kč cena bez DPH
cca 3-9 dní
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Ke stažení

Pro profesionální protiuchycení ozubených řemenů a ozubených řetězových kol s nebo bez seřízení vačkového hřídele, které mají alespoň dva otvory větší než 6,5 mm, nebo které jsou opatřeny montážním závitem M6. Vyžaduje se například při povolování a utahování upevňovacích šroubů na vačkovém hřídeli, vyvažovacím hřídeli, mezihřídeli a hřídeli vstřikovacího čerpadla. V závislosti na průměru otvoru a rozteči lze protiupínací klíč individuálně přizpůsobit díky velkému počtu vyměnitelných šroubů a rýhovaných šroubů a také plynule nastavitelnému držáku.

Vhodné pro:
Univerzální pro děrovaný rozvodový řemen a ozubená kola rozvodového řetězu, s nebo bez seřízení vačkového hřídele. Instalováno např. ve VW-Audi, Seat, Škoda, Alfa, BMW, Fiat, Lancia, Dacia, Mercedes, MG, Nissan, Ford, Opel, Porsche, Peugeot, Renault, Citroën, Rover, Volvo, Suzuki, Isuzu, Japonská vozidla a mnoho dalších.

Hmotnost: 1,6 kg
Délka: 470 mm
Verze: nastavitelná
Ø čepu: 6 mm, 7,5 mm, 12 mm, 18 mm
pro typ motoru: diesel, benzín
Typ motoru: diesel|benzín
Kruhy čepů kol: 14 - 130 mm
Závit, šroub: m8x1,25
  • Zkušenosti od roku 1992
  • Specializace na profesionální a ruční nářadí
  • GEDORE - STAHLMANN - a další...

Orientujeme se výhradně na firemní klientelu, proto jsou na těchto stránkách všechny ceny uvedeny bez DPH. Dodáváme pouze odběratelům s IČO.

Máte-li zájem o nákup jako soukromá osoba, kontaktujte nás, rádi vám doporučíme některého z našich obchodních partnerů, který prodává naše nářadá v dosahu vašeho bydliště.

Načítám