Klann Zásuvka pro vodicí tyč, 34 mm (waf) 3245810 KL-0169-81

Vhodné pro spojovací nebo tlačné tyče SW 34 mm na užitkových vozidlech, např. klikové tyče u vozidel na všechna kola. • Pro snadné sejmutí a nastavení zpomalených spojovacích nebo tlačných tyčí • Rovnoměrný přenos síly díky zcela zakrytému šestihranu • Není třeba vyměňovat celou spojovací nebo tlačnou tyč

EAN: 4046459167662
Code: KL-0169-81
No.: 3245810
2 924 Kč cena bez DPH
cca 3-9 dní
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Ke stažení

Pro rychlé a profesionální uvolnění a seřízení zpomalené dráhy nebo tlačných tyčí. Vyžaduje se v případě seřizovacích prací a také při výměně hlavy táhla nebo tlačné tyče. Speciální dělená konstrukce klíče na spojovací tyče zcela obepíná šestihran na seřizovacím závitu spojovacích nebo tlačných tyčí. To zajišťuje rovnoměrný přenos síly na celý šestihran na seřizovací závit a zabraňuje prokluzování a otáčení. Tím odpadá nákladná výměna celého táhla nebo tlačné tyče.

Vhodné pro:
Vhodné pro spojovací nebo tlačné tyče s nastavovacím závitem SW 34 mm s užitkovými vozy MAN, Mercedes, DAF, Evobus, Iveco, Neoplan, Renault, Scania, Solaris a Volco. Obzvláště vhodné pro zalomené spojovací nebo tlačné tyče u vozidel s pohonem všech kol.

Hmotnost: 1,1 kg
Číslo dílu: kl-0169-81
Délka: 140 mm
Velikost (waf): 34 mm
Pohon: 3/4"
Verze: dělená
pro profil: 6-kant
  • Zkušenosti od roku 1992
  • Specializace na profesionální a ruční nářadí
  • GEDORE - STAHLMANN - a další...

Orientujeme se výhradně na firemní klientelu, proto jsou na těchto stránkách všechny ceny uvedeny bez DPH. Dodáváme pouze odběratelům s IČO.

Máte-li zájem o nákup jako soukromá osoba, kontaktujte nás, rádi vám doporučíme některého z našich obchodních partnerů, který prodává naše nářadá v dosahu vašeho bydliště.

Načítám