Klann Sada na opravu vstřikovačů pro benzínové motory s přímým vstřikováním 3283828 KL-0187-101

Univerzální pro osobní automobily a dodávky s benzinovými motory s přímým vstřikováním. • Bezvadná a kalibrovaná montáž těsnicího kroužku spalovací komory • Těsnící kroužek spalovací komory je nutné před opětovnou montáží vstřikovače vyměnit • Těsnicí kroužky spalovací komory, které nebyly „kalibrovány“, se při montáži poškodí

EAN: 4046459173984
Code: KL-0187-101
No.: 3283828
3 051 Kč cena bez DPH
cca 3-9 dní
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Ke stažení

Pro montáž těsnících kroužků spalovací komory (teflonový kroužek) a O kroužků (na straně paliva) bez poškození na vstřikovačích benzínu s přímým vstřikováním. Před opětovnou instalací použitého vstřikovače je nutné vyměnit těsnicí kroužky podle specifikací výrobce. K tomu se nové těsnicí kroužky jednoduše nasunou na injektor pomocí montážního kužele pomocí kalibračního nástroje. Těsnicí kroužek spalovací komory je dodatečně zužován (kalibrován) ve 2 krocích v těsnícím sedle. Nové těsnění spalovací komory, které nebylo při montáži zúženo, se velmi pravděpodobně poškodí při opětovné montáži vstřikovače!

Vhodné pro:
Univerzálně se hodí pro osobní automobily a dodávky s benzínovými motory s přímým vstřikováním se vstřikovači BOSCH, SIEMENS VDO, CONTINENTAL, MAGNETI-MARELLI a DENSO. Instalováno například na VW-Audi, Seat, Škoda (FSI, TSI, TFSI), Alfa Romeo, Ford, Hyundai, Nissan, Mercedes, Opel a mnoho dalších.

Hmotnost: 140 g
Číslo dílu: kl-0187-101
pro typ motoru: benzín
Typ motoru: benzín
pro vstřikovače: bosch, continental, denso, magnet-marelli, siemens/vdo
  • Zkušenosti od roku 1992
  • Specializace na profesionální a ruční nářadí
  • GEDORE - STAHLMANN - a další...

Orientujeme se výhradně na firemní klientelu, proto jsou na těchto stránkách všechny ceny uvedeny bez DPH. Dodáváme pouze odběratelům s IČO.

Máte-li zájem o nákup jako soukromá osoba, kontaktujte nás, rádi vám doporučíme některého z našich obchodních partnerů, který prodává naše nářadá v dosahu vašeho bydliště.

Načítám