Klann Sada na opravu kabelového svazku se sortimentem kontaktů 3464229 KL-0080-2 K

Univerzálně vhodné pro běžné kabelové / zástrčkové spoje na vozidlech a přívěsech. Pro připojení s a bez těsnění s jedním vodičem (ELA). • Pro profesionální údržbu kabelových / zástrčkových spojů • Rozsáhlý a robustní sortiment • V budoucnu lze libovolně rozšířit díky systému výměnných vložek • Pro uvolnění z pouzdra konektoru bez poškození • Pro přesné odizolování i pro kabely s kluzkou PVC izolací • Perfektní výsledek lisování z výroby • Proces lisování musí být kompletně proveden, aby bylo možné kleště znovu otevřít • Vč. široká škála kontaktů

EAN: 4046459199458
Code: KL-0080-2 K
No.: 3464229
109 345 Kč cena bez DPH
cca 3-9 dní
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Ke stažení

ODEMKNUTÍ, ODJIŠTĚNÍ a KRIMOVÁNÍ, vše uloženo na dosah ruky v přehledném systému kufříků. Vyvinuto pro rychlou, strukturovanou a efektivní údržbu při každodenní dílenské práci. Vadné, zoxidované nebo provizorně opravené vodiče/svorky mohou vést k vážným poruchám systému na vozidle. K tomuto účelu opravárenská sada pro profesionály nabízí obsáhlý a robustní sortiment pro rychlou a profesionální opravu téměř všech běžných vodičových/svorkových spojů na vozidle. Díky jedinečnému a kompaktnímu systému základního nástroje/výměnných břitových destiček jej lze v budoucnu podle potřeby rozšířit. Rozsah dodávky již zahrnuje velkorysý sortiment nejběžnějších kontaktů a těsnění. ODEMKNUTÍ: Odblokovací nástroj s odpovídajícími vyměnitelnými vložkami pro uvolnění široké škály kabelových/zástrčkových spojů bez poškození z pouzdra konektoru. ODSTRAŇOVÁNÍ: Odizolovací nástroj s vyměnitelnými vložkami ostrými jako břitva pro přesné odizolování, zejména u kabelů s extrémně kluzkou PVC izolací. KRIMPOVÁNÍ: Krimpovací nástroj s vyměnitelnými vložkami pro dokonalý výsledek krimpování jako z výroby, zaručený speciálními polohovači kabelů / zástrček. Nástroj lze znovu otevřít pouze tehdy, když je plně vyvinut tlak potřebný pro proces krimpování.

Vhodné pro:
Univerzálně vhodné pro standardní drátová/svorkovnicová připojení u osobních automobilů, užitkových vozidel, dodávek, autobusů, stavebních strojů, zemědělských strojů, přívěsů a návěsů. Speciálně pro připojení vodičů/svorek s a bez těsnění jednoho vodiče (ELA), jako je MCP-2.8, JPT, MQS, DTM/DT-twisted, SuperSeal-1.5.

Šířka: 442 mm
Hloubka: 357 mm
Výška: 252 mm
Hmotnost: 7,9 kg
Číslo dílu: kl-0080-2 k
Obsah: 1,045
pro zásuvkové systémy: dtm/dt gedreht (0,5-2,1 mm²), jpt (0,2-2,5 mm²), mcp-2.8 (0,2-1,0 mm²), mqs (0,08 -0,75 mm²), superseal-1,5 (0,35-2,5 mm²)
Odizolování: 0,03 - 16 mm²
Počet krimpovacích vložek: 9
Počet odblokovacích vložek: 7
Počet odizolovacích vložek: 2
Počet na kontakt: 25
  • Zkušenosti od roku 1992
  • Specializace na profesionální a ruční nářadí
  • GEDORE - STAHLMANN - a další...

Orientujeme se výhradně na firemní klientelu, proto jsou na těchto stránkách všechny ceny uvedeny bez DPH. Dodáváme pouze odběratelům s IČO.

Máte-li zájem o nákup jako soukromá osoba, kontaktujte nás, rádi vám doporučíme některého z našich obchodních partnerů, který prodává naše nářadá v dosahu vašeho bydliště.

Načítám