Klann Zařízení pro montáž spojky 2944863 KL-1030-10

Hodí se univerzálně pro přítlačné kotouče spojky užitkových vozidel. • Pro bezpečné držení a umístění přítlačné desky při demontáži nebo instalaci • S nastavitelnými montážními válečky

EAN: 4046459145929
Code: KL-1030-10
No.: 2944863
0 Kč cena bez DPH
cca 3-9 dní
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Ke stažení

Montážní zařízení spojky je navrženo pro bezpečné podepření a umístění přítlačného kotouče spojky při demontáži/montáži spojky. Používá se ve spojení buď s jeřábem, zvedákem nebo převodovým zvedákem. Díky nastavitelným přídržným válečkům základní jednotky lze v zařízení bezpečně držet prakticky jakýkoli běžný přítlačný kotouč spojky nákladních vozidel. Otočné přídržné válečky a nastavitelný úhel sklonu +/-10° umožňují přesné vyrovnání přítlačného kotouče spojky vzhledem k setrvačníku. Montážní zařízení spojky se dodává s montážní konzolou, přepravní rukojetí a třemi přídržnými kolíky (Ø 35, 45, 55 mm), které umožňují použití s jeřábem, zvedákem nebo převodovým zvedákem podle potřeby. Díky nastavitelným přídržným válečkům základní jednotky lze v zařízení bezpečně držet prakticky jakýkoli běžný přítlačný kotouč spojky nákladních vozidel. Otočné přídržné válečky a nastavitelný úhel sklonu +/-10° umožňují přesné vyrovnání přítlačného kotouče spojky vzhledem k setrvačníku. Montážní zařízení spojky se dodává s montážní konzolou, přepravní rukojetí a třemi přídržnými kolíky (Ø 35, 45, 55 mm), které umožňují použití s jeřábem, zvedákem nebo převodovým zvedákem podle potřeby.

Vhodné pro:
Hodí se univerzálně pro téměř všechny běžné přítlačné kotouče spojky užitkových vozidel.

Rozsah použití zařízení pro montáž spojky KL-1030-10 lze dále rozšířit díky různým adaptérům dostupným jako příslušenství. Zařízení je tedy vhodné i pro demontáž/montáž setrvačníků a tlakových spojkových přítlačných lamel.

Nosnost (max.): 100 kg
Hmotnost: 19 kg
Číslo dílu: kl-1030-10
Ø čepu: 35 mm, 45 mm, 55 mm
Úhel natočení: +/- 10°
Výška (základní nástroj s čepem): 540 mm
  • Zkušenosti od roku 1992
  • Specializace na profesionální a ruční nářadí
  • GEDORE - STAHLMANN - a další...

Orientujeme se výhradně na firemní klientelu, proto jsou na těchto stránkách všechny ceny uvedeny bez DPH. Dodáváme pouze odběratelům s IČO.

Máte-li zájem o nákup jako soukromá osoba, kontaktujte nás, rádi vám doporučíme některého z našich obchodních partnerů, který prodává naše nářadá v dosahu vašeho bydliště.

Načítám