Klann Olejové čerpadlo s nádrží, 12 litrů 2871726 KL-0124-43

Univerzálně použitelné. • Pro bezpečné a rychlé plnění převodovky, diferenciálu, motoru, posilovače řízení atd. • Nádobu lze natlakovat pomocí přívodu stlačeného vzduchu • Obě ruce jsou při plnění volné pro přesné plnění • Je nutné ruční ovládání ručního podávacího čerpadla • Vhodné i pro velmi stísněné prostory nebo těžko dostupná místa • Včetně rozsáhlého sortimentu adaptérů

EAN: 4046459136736
Code: KL-0124-43
No.: 2871726
12 990 Kč cena bez DPH
cca 3-9 dní
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Ke stažení

Olejové čerpadlo s 12 litrovou nádržkou umožňuje rychlé a bezpečné plnění/dolévání převodovky, diferenciálu, motoru, posilovače řízení atd. Nádržku lze rychle a snadno natlakovat pomocí stlačeného vzduchu. To umožňuje uživateli mít obě ruce volné pro přesné dávkování potřebné provozní kapaliny specifické pro vozidlo. Alternativně lze plnění/doplňování provádět také ovládáním ruční pumpy na nádrži. Olejové čerpadlo s nádržkou umožňuje rychlé, snadné a profesionální plnění/dolévání i ve stísněných prostorových podmínkách nebo tam, kde je obtížný přístup. Díky univerzálním a specifickým adaptérům, které jsou součástí sady, je olejové čerpadlo s nádržkou vhodné pro širokou škálu aplikací. Příslušenství: Nádržka KL-0124-433 (12 l) s víkem, která se dodává samostatně jako příslušenství, je určena pro rychlé a bezpečné plnění a skladování různých druhů olejů. Zásobník lze rychle a snadno natlakovat pomocí stlačeného vzduchu. To umožňuje uživateli mít obě ruce volné pro přesné dávkování potřebné provozní kapaliny specifické pro vozidlo. Alternativně lze plnění/doplňování provádět také ovládáním ruční pumpy na nádrži. Olejové čerpadlo s nádržkou umožňuje rychlé, snadné a profesionální plnění/dolévání i ve stísněných prostorových podmínkách nebo tam, kde je obtížný přístup. Díky univerzálním a specifickým adaptérům, které jsou součástí sady, je olejové čerpadlo s nádržkou vhodné pro širokou škálu aplikací.

Vhodné pro:
Univerzálně použitelné. Zvláště vhodné pro převodovky pro VW-Audi, Ford, BMW, Honda, Nissan, Toyota, Mercedes, Volvo.

Přídavná nádrž s uzavřeným víkem k dispozici jako volitelná výbava.

Hmotnost: 5,9 kg
Číslo dílu: kl-0124-43
Obsah: 11
Typ pohonu: pneumatický, manuální
Plnicí množství: 12 litrů
Pracovní tlak (max.): 2,5 bar
Délka hadice: 210 mm
  • Zkušenosti od roku 1992
  • Specializace na profesionální a ruční nářadí
  • GEDORE - STAHLMANN - a další...

Orientujeme se výhradně na firemní klientelu, proto jsou na těchto stránkách všechny ceny uvedeny bez DPH. Dodáváme pouze odběratelům s IČO.

Máte-li zájem o nákup jako soukromá osoba, kontaktujte nás, rádi vám doporučíme některého z našich obchodních partnerů, který prodává naše nářadá v dosahu vašeho bydliště.

Načítám