Klann Stacionární pružinový kompresor 3230503 KL-5501 B

Univerzální pro téměř všechny pružinové vzpěry McPherson na trhu. Hodí se zejména pro pravé nebo levé stoupající pružiny, kuželové pružiny, excentrické pružiny, pružiny s nízkým počtem závitů, pružiny s velkým nebo proměnlivým stoupáním pružin, pružinové vzpěry s tažnými dorazovými pružinami, jakož i pro pružinové vzpěry s elektronickým ovládáním a senzory. • UNIKÁTNÍ, RYCHLE A BEZPEČNĚ, prostě LEPŠÍ! • Napíná i ty nejsilnější pružiny - E-MOBILITY-READY • Držení nad trubkou tlumiče bez poškození • Bezpečné napínání přímo nad límcem pružiny • Tvar a sklon pružiny zcela irelevantní • Není nutný žádný zásah do pružiny • Maximální bezpečnost uživatele • Nejjednodušší manipulace • Obsluha jednou osobou • Vysoká nosnost • 4násobná bezpečnost

EAN: 4046459164289
Code: KL-5501 B
No.: 3230503
72 897 Kč cena bez DPH
cca 3-9 dní
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Ke stažení

Stacionární stlačovač pružin umožňuje napnutí téměř všech vzpěr McPherson dostupných na trhu. Vzhledem k tomu, že pružina je napínána proti spodnímu talíři pružiny přes horní talíř pružiny, tvar pružiny nebo stoupání pružiny je irelevantní. Jedinečný design s variabilní podpěrou pružinové desky, nastavitelnou podpěrou a nastavitelným přídržným zařízením s ovládáním jednou rukou činí z tohoto pružinového kompresoru jeden z nejuniverzálnějších a nejbezpečnějších na trhu. Adaptérová deska umožňuje snadnou montáž stlačovače pružin na nástrojový/montážní vozík nebo pracovní stůl. Pro: Univerzální střih! Velký a variabilní rozsah nastavení na stlačovači pružin umožňuje napnutí téměř všech pružin McPherson a tlumičů dostupných na trhu. Napíná i ty nejsilnější pružiny - PŘIPRAVENO NA E-MOBILITY Maximální bezpečnost! Jednoduché, stabilní a uživatelsky příjemné ovládání, stejně jako bezpečně navržená a promyšlená celková konstrukce stacionárního napínače pružiny nabízí maximální stupeň bezpečnosti. Upínání různých provedení pružin! Nezáleží na tvaru pružiny, zda se jedná o spirálovou pružinu, pravou nebo levou stoupající pružinu, kuželovou pružinu, excentrickou pružinu, pružinu s nízkým počtem závitů a silnou nebo rozdílnou roztečí pružiny, protože u KL-5501 B pružinu napnete přes horní desku pružiny proti spodní. Napínání tlumičů pomocí tažné dorazové pružiny! Díky vysoké upínací dráze stlačovače pružiny 570 mm v kombinaci s vysokou upínací silou až max. 15 000 N nejsou problémem ani tlumiče s tažnými dorazovými pružinami, které vyžadují velmi vysoké předpětí pružiny. Bez poškození trubky tlumiče! Upínací lišty přídržného zařízení lze rychle nastavit rovnoběžně s příslušným průměrem trubky pomocí rýhované matice. Plastové upínací čelisti zajišťují jemné držení trubky tlumiče. Operace jednoho muže! Celou pracovní sekvenci může provádět pouze jedna osoba. Umožňuje to také držák trubky tlumiče s rychlým upnutím a ovládáním jednou rukou. Mobilní díky nářadí/montážnímu vozíku! Adaptérová deska na stlačovači pružin umožňuje jeho montáž nejen na pracovní stůl, ale také na nástrojový/montážní vozík. Volitelně dostupná upevňovací sada MODULO - KL-5501-211 navíc umožňuje montáž na nástrojový/montážní vozík MODULO - KL-4999-120 A nebo KL-4999-121 A i na svislou stěnu. Díky tomu můžete na vozidle pracovat flexibilně a rychle.

Vhodné pro:
Univerzální pro téměř všechny pružinové vzpěry McPherson s vinutými pružinami. Hodí se zejména pro pravé nebo levé stoupající pružiny, kuželové pružiny, excentrické pružiny, pružiny s nízkým počtem závitů, pružiny s velkým nebo proměnlivým stoupáním pružin, pružinové vzpěry s tažnými dorazovými pružinami, jakož i pro pružinové vzpěry s elektronickým ovládáním a senzory.

Pracovní zdvih: 570 mm
Zatížení (max.): 15.000 n
Pohon (waf): 24 mm
Hmotnost: 46 kg
Číslo dílu: kl-5501 b
Ø pružinové desky min.: 125 mm
Pružinová deska Ø max.: 220 mm
  • Zkušenosti od roku 1992
  • Specializace na profesionální a ruční nářadí
  • GEDORE - STAHLMANN - a další...

Orientujeme se výhradně na firemní klientelu, proto jsou na těchto stránkách všechny ceny uvedeny bez DPH. Dodáváme pouze odběratelům s IČO.

Máte-li zájem o nákup jako soukromá osoba, kontaktujte nás, rádi vám doporučíme některého z našich obchodních partnerů, který prodává naše nářadá v dosahu vašeho bydliště.

Načítám